Advies en tips!
MENU
Direct bedwantsen bestrijden? Zoek bestrijder

Bedwantsen symptomen

Bedwantsen zijn heel vervelend en je wilt niet dat ze in je leefomgeving komen. Doordat veel mensen steeds vaker de wereld over reizen, is er helaas een opmars van bedwantsen. Steeds vaker worden we geconfronteerd met deze bloedzuigende insecten. Wanneer moet jij je zorgen maken? Met andere woorden wat zijn de symptomen van bedwantsen in jouw leefomgeving als jij ze niet daadwerkelijk ziet?

Bloedvlekjes op je beddengoed

Een symptoom van aanwezige bedwantsen zijn bloedvlekjes op je beddengoed. Bedwantsen leven altijd in de slaapkamer. Dit doen ze, omdat ze zich voeden met menselijk bloed. Daarnaast houden ze van de warmte die wij verspreiden tijdens het slapen en ook de zuurstof die wij uitademen vinden bedwantsen fijn. Heb je kleine rode vlekjes op je beddengoed ontdekt, dan is de kans groot dat je te maken hebt met een bedwantsenplaag.

Schilfers op je bed

Voordat een bedwants een volwassen bedwants is, gaat het 5 gedaantewisselingen door. Eerst het eitje en dan verschillende stadia van larf. Deze wisselingen brengen vervellingen met zich mee. Als jij huidschilfers vindt op je beddengoed, weet je ook voldoende. Je hebt dan echt te maken met een plaag, want dan leven de bedwantsen al een langere periode in jouw leefomgeving.

Bedwantsenbeten

Bedwantsen slaan ’s nachts toe, wanneer jij rustig ligt te slapen. Een bedwants voedt zich met menselijk bloed. Word jij wakker met verschillende jeukende, rode bultjes? Dan mag jij je zorgen gaan maken. Doordat je in je slaapt draait, zuigen de bedwantsen op verschillende plekken dicht bij elkaar bloed uit je lichaam.

Symptomen herkend? Laat bedwantsen bestrijden!

Maak jij je zorgen en heb je last van een van bovenstaande symptomen? Wacht dan niet langer! De bedwantsenplaag moet zo snel mogelijk bestreden worden. Een bedwantsenbestrijding is heel lastig, omdat de insecten steeds resistenter worden tegen bestrijdingsmiddelen. Een professionele ongediertebestrijder bestrijdt de bedwantsen, de larven en de eitjes met effectieve bestrijdingsmethoden.