Advies en tips!
MENU
Direct bedwantsen bestrijden? Zoek bestrijder

Bedwantsenspray

Heb je last van bedwantsen in huis? Bedwantsen zelf bestrijden kan met verschillende bestrijdingsmethoden. Bedwantsenspray is zo’n bedwantsenbestrijdingsmiddel. Hoe je bedwantsenspray tegen bedwantsen moet gebruiken en of bedwantsenspray echt werkt, vind je hier.

Voordelen van bedwantsenspray

Het gebruik van bedwantsenspray voor het bestrijden van bedwantsen kent verschillende voordelen:

  • Bedwantsenspray kun je zowel gebruiken om bedwantsen te bestrijden als proberen om bedwantsen te voorkomen.
  • Met bedwantsenspray kun je gericht op plekken sprayen.
  • Biologische bedwantsenspray is ongevaarlijk voor huisdieren en kinderen.

Werken bedwantsensprays echt?

Particuliere bestrijdingsmiddelen tegen bedwantsen blijken in de meeste gevallen niet voldoende effectief te zijn, dit komt door een aantal redenen:

  • Bedwantsenspray dringt niet volledig door in matrassen, waar bedwantsen ook in kunnen zitten.
  • Je dient de bedwantsenspray op alle plekken waar bedwantsen zitten spuiten. Als je dit niet doet, bestrijd je niet alle bedwantsen. En dus heb je binnen no-time weer een hele bedwantsenplaag.
  • Doordat bedwantsen steeds resistenter worden tegen bestrijdingsmiddelen, werkt bedwantsenspray minder vaak.

Professionele bedwantsenbestrijding

Professionele ongediertebestrijders hebben de kennis, kunde en middelen in huis om bedwantsen in je huis snel en effectief te bestrijden. Professionals weten exact waar bedwantsen zitten en nemen zo de hele bedwantsenplaag mee in de bedwantsenbestrijding. Wanneer jij aan de gang gaat met bedwantsenspray, loop je de kans dat je enkele plekken waar bedwantsen zich schuilhouden overslaat. Binnen de kortste keren heb je weer een heuse bedwantsenplaag in huis en dan begin je weer van voor af aan. Bedwantsenspray is wel een goed middel om preventief te gebruiken als je op vakantie gaat.