Advies en tips!
MENU

bedwantsenbestrijding in Emmeloord

0527 - 781 123

Je wordt wakker en je zit onder de rode bultjes. Wat kan dat nou weer zijn? Na wat onderzoek, weet je dat het gaat om bedwantsen. Wat nu? Geen paniek, bel direct nog met onze professionele ongediertebestrijder. Dezelfde dag proberen wij nog bij jou te komen.

Kun je bedwantsen zelf bestrijden?

Geregeld krijgen wij de vraag of bedwantsen zelf te bestrijden zijn. Wanneer het om een daadwerkelijke bedwantsenplaag gaat, is het niet mogelijk om zonder professionele hulp de bedwantsenoverlast te bestrijden. Bedwantsen worden namelijk steeds resistenter tegen bestrijdingsmiddelen. En particuliere bestrijdingsmiddelen blijken vaker en vaker niet meer effectief genoeg te zijn. Daarbij zien mensen vaak plekken over het hoofd tijdens een behandeling.

Er worden regelmatig bedwantsen aangetroffen

Doordat iedereen steeds meer en verder reist, is er een opmars van bedwantsen. Mensen verspreiden het ongedierte zelf, uiteraard onopgemerkt. De kleine insecten kruipen graag in je bagage om vervolgens meegenomen te worden naar een nieuwe slaapkamer. Ook krijgen wij elke week telefoontjes over een bedwantsenplaag. Wij werken met ervaren experts die gelukkig nog steeds slagen in het bestrijden van bedwantsen.

Bestrijden van bedwantsen is geen makkelijke klus

Zoals bij elk soort ongedierte is het belangrijk dat de hele plaag bestreden wordt. In het geval van bedwantsen is dit niet anders. Als je enkel de volwassen bedwantsen bestrijdt, is het probleem niet opgelost. De eitjes en de larven moeten ook bestreden worden. Bedwantsenbestrijding is extra lastig, omdat bedwantsen, eitjes en larven vaak goed verstopt zitten. Zodra je een aantal bedwantsen laat zitten, is een bedwantsenplaag binnen no-time weer een feit.

Voorkom in de toekomst bedwantsenoverlast

Ondanks dat onze professionele ongediertebestrijders je graag willen helpen, gunnen wij niemand bedwantsen. Het zijn verschrikkelijke beestjes. Met onderstaande tips, maak je de kans op bedwantsen in de toekomst vele malen kleiner:

  • Check hotelkamers op bedwantsen voordat je er gaat slapen.
  • Was direct je bagage op een hoge temperatuur als je thuiskomt van een nachtje weg.
  • Kies voor licht beddengoed, bedwantsen houden namelijk erg van rood en zwart beddengoed.

Bestrijding in de omgeving

Ook in omliggende plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Baarlo (Overijssel), Bant, Blankenham, Blokzijl, Creil, Ens, Espel, Kraggenburg, Kuinre, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Nederland (Overijssel), Rutten, Sint Jansklooster, Slijkenburg, Tollebeek, Urk, Vollenhove.

Contact

Als u inwoner bent van Emmeloord en u heeft te maken met overlast van bedwantsen, dan kunt u contact opnemen met ons meldpunt via bovenstaand servicenummer.

Wanneer u liever per mail contact wilt opnemen kan dat via de website van ongediertebestrijden.com